Ricky Rubio (Reuters)
Ricky Rubio (Reuters)
Bàsquet

El traspàs frustrat de Ricky Rubio als Knicks tensa les relacions amb el seu entrenador als Wolves, Tom Thibodeau

Aquesta vegada semblava que Ricky Rubio sí que es mouria dels Wolves. Finalment, però, el seu traspàs no s'ha fet, i el jugador i el seu entrenador han intercanviat declaracions

Actualitzat

Aquesta no ha estat la primera temporada que Ricky Rubio ha sentit rumors sobre l'interès dels Timberwolves de Minnesota per traspassar-lo. Ara, però, al base del Masnou l'han afectat més. Aquest dijous, hores abans del tancament del període de traspassos entre franquícies a l'NBA, el base català va publicar una piulada a Twitter on deia "no et preocupis mai per allò que no pots controlar".

El traspàs als Knicks de Nova York a canvi de Derrick Rose semblava imminent. Finalment, però, l'operació no es va tancar i Ricky acabarà la temporada a Minnesota. El base ha parlat l'endemà, afirmant que "som professionals, però també persones. Tenim sentiments, però sé que això és un negoci i així són les coses". Rubio ha explicat que "psicològicament és dur, però hi ha coses que no pots controlar. Nosaltres juguem a bàsquet. Hi ha gent que decideix on jugaràs. I no ho pots controlar. Vens i treballes molt cada dia, això és tot".

L'entrenador i responsable de tots els moviments de jugadors dels Timberwolves, Tom Thibodeau, no ha trigat a respondre a les paraules de Ricky Rubio: "Se suposa que són professionals. Tothom ha de fer la seva feina. Vine i fes-la. No et pots deixar endur per altres coses." Ricky Rubio ha tornat a reaccionar a les xarxes socials, amb una nova piulada: "Les dificultats t'han d'esperonar i no desanimar-te. L'esperit humà es fa més fort amb el conflicte."

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut