Futbol

El traspàs de Kevin de Bruyne al Manchester City lidera el rànquing dels més cars de l'estiu

Els dos equips de Manchester encapçalen la llista de clubs amb més despeses de l'estiu, segons informa Transfermarket

Jaume CabeceransActualitzat

En primera posició, Kevin de Bruyne. El migcampista belga de 24 anys ha firmat amb el Manchester City per a les sis pròximes temporades. De Bruyne arriba a Anglaterra procedent del Wolfsburg alemany per 75 milions d'euros.

En segon lloc l'extrem argenti Ángel Di Maria. El PSG ha pagat 63 milions d'euros al Manchester United perquè Di Maria vesteixi de "Rouge-et-Bleu" durant les pròximes quatre campanyes. Raheem Sterling apareix en tercera posició després que el Manchester City desemborses 62 milions d'euros al Liverpool al obrir-se el mercat.

Seguidament, trobem el fitxatge d'una de les promeses del futbol francès, Anthony Martial. El Manchester United i el Mònaco han arribat a un acord l'últim dia de mercat, perquè el jove extrem recali al conjunt anglès per una xifra al voltant dels 60 milions d'euros ampliable a 80 milions per primes, segons informa la BBC.

En cinquè lloc, Nicolás Otamendi. El central argentí, procedent del València, també ha recalat als "citizens" per 45 milions d'euros. Roberto Firminio, procedent del Hoffenheim, és el sisè jugador més car de l'estiu. El punta brasiler de 23 anys ha arribat al Liverpool després que els "Reds" paguessin 41 milions d'euros a l'entitat alemanya. El Bayern de Munic ha situat Arturo Vidal com el setè fitxatge més costós. Els bavaresos s'han fet amb els serveis del xilè després de desemborsar 37 milions d'euros a la Juventus.Morgan Schneiderlin de 25 anys ha donat un salt a la seva carrera al deixar l'Swansea City pel Manchester United. Els "Red Devils" han pagat 35 milions d'euros pel pivot francès, que anteriorment va jugar al Southampton.

En penúltima posició, Jackson Martínez. L'Atlètic de Madrid s'ha fet amb els serveis del davanter colombià procedent del Porto per 35 milions d'euros. En últim lloc, el croat Mateo Kovacic que ha firmat amb el Reial Madrid per les properes sis temporades. El migcampista jugarà de blanc després que el Madrid hagi pagat també 35 milions d'euros a l'Inter de Milà.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut