Ciclisme

El Tour comença a Leeds amb Froome i Contador com a principals candidats

Tot a punt perquè comenci la 101a edició del Tour. Ho farà a Leeds, al Regne Unit, on es va fer la gala de presentació dels equips participants. L'anglès Chris Froome, el líder de l'Sky, partirà amb la idea de repetir la victòria que va aconseguir l'any passat, tot i que no sembla que estigui al mateix nivell que aleshores. En l'última edició de la Dauphiné, una de les proves preparatòries per al Tour, va ser clarament superat per Alberto Contador.

Actualitzat

Tot a punt perquè comenci aquest dissabte una nova edició, la 101a, del Tour. Ho farà a Leeds, al Regne Unit, on es va fer la gala de presentació dels equips participants. L'anglès Chris Froome, el líder de l'Sky, partirà amb la idea de repetir la victòria que va aconseguir l'any passat, tot i que no sembla que estigui al mateix nivell que aleshores. En l'última edició de la Dauphiné, una de les proves preparatòries per al Tour, va ser clarament superat per Alberto Contador.

El madrileny, líder del Tinkoff, buscarà tornar-se a coronar campió, com el 2007 i el 2009. El títol del 2010 l'hi van retirar per dopatge. Ara arriba en una molt bona forma després d'haver guanyat la Tirrè-Adriàtic i la Volta al País Basc. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut