El Tottenham resisteix l'envestida del Milan (0-0) i elimina els italians

El Tottenham anglès, que va fer bo el gol que va marcar en l'anada a Milà, serà un dels possibles rivals del Barça als quarts de final de la Champions. El Milan va buscar capgirar l'eliminatòria, però no ho va aconseguir i va empatar 0-0 a White Hart Lane. Robinho va tenir una oportunitat molt clara, però Gallas va treure la pilota sota els pals. La més bona dels "spurs" la va tenir Van der Vaart, però va rematar fora, i en els últims minuts, el Milan va estar a punt de forçar la pròrroga, amb una rematada de Robinho, que va sortir fregant el travesser. El Milan es queda fora i el Tottenham serà al bombo el dia 18 de març.

Un gol marcat per Peter Crouch en el partit d'anada ha estat suficient per classificar el Tottenham per als quarts de final de la Champions. I això que el Milan, amb moltes baixes, ho va intentar de totes les maneres. En el 25, Gallas va treure la pilota a la mateixa línia de gol després d'una jugada de Robinho. Cinc minuts més tard, Van der Vaart ho va intentar de falta, però la pilota va sortir fora fregant el travesser. I en el 32 d'aquesta primera meitat, la jugada d'Ibra, el xut de Pato, el jugador més actiu del Milan, i el porter del Tottenham, Gomes, que evita el que podria haver estar el gol italià.

La segona part va començar amb un error monumental de Crouch, que tot sol davant d'Abbiati no encerta la rematada. Era el primer minut. A partir d'aquest moment, el Milan va ser l'amo i senyor del partit. Per exemple, en el minut 20 de la segona part. Gomes evita un altre cop que Robinho pugui marcar. El setge del Milan va ser fort i no va deixar que el Tottenham pogués desempallegar-se d'aquest domini. En el 32, novament un atac dels italians l'acaba Pato xutant una pilota molt ajustada al pal dret de Gomes. Al final, empat a zero. Lamentacions per part d'Ibrahimovic, que es queda sense Champions, i alegria en els jugadors del Tottenham, que no cauen a White Hart Lane des del setembre passat.