El Tottenham guanya al camp del Milan (0-1) i posa la directa cap als quarts de final

Sorpresa a San Siro en l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. El Tottenham va guanyar al camp del Milan i es va endur la victòria per 0-1 amb un gol de Crouch al minut 80. Els londinencs, tot i no poder comptar amb Bale, van aconseguir un triomf de prestigi que els apropa als quarts de final. Mal partit dels italians, que van trobar a faltar més joc de creació al migcamp. Abbiati i Corluka van haver de deixar el terreny de joc per lesió. En el temps afegit i amb el Milan bolcat a l'atac, l'àrbitre va anul·lar un gol a Ibrahimovic.

El Tottenham va aconseguir un excel·lent resultat d'un partit molt complicat en què just quan va arrencar es va demanar un penal de Nesta i Ibrahimovic es va emportar un cop de colze de Dawson. El porter del Milan, Abbiati, va tenir una topada amb Crouch i poc després va demanar el canvi i se'n va anar amb llitera amb un collaret cervical. El va substituir Amelia al minut 18. Molta duresa i poques oportunitats, un xut de Van der Vaart des de lluny i una centrada a l'àrea anglesa que controla el porter Gomes.

Els italians van tenir la millor ocasió en l'inici de la segona part. Gomes desvia a córner una rematada de cap de Yepes. Corluka també va sortir del camp en llitera després d'una entrada brutal de Flamini, que va veure una de les úniques tres targetes grogues que va treure l'àrbitre. Gattuso també en va rebre una, però hauria d'haver estat expulsat per colpejar un ajudant de l'entrenador del Tottenham. I Coruka, amb crosses, va tornar a temps al terreny de joc per veure com una gran cavalcada d'Aaron Lennon acabava amb el gol de Peter Crouch.

El Tottenham segueix sent la revelació d'aquesta Champions. En l'afegit, gol anul·lat a Ibrahimovic per falta prèvia i l'enèsima picabaralla de Gattuso, el jugador més desagradable de la competició.