El Tottenham derrota l'Inter (3-1) i el Benfica i l'Olympique de Lió tenen festival de gols (4-3)

Quarta jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions i encara no hi ha cap equip matemàticament classificat per als vuitens de final. El Tottenham va guanyar l'Inter, el campió vigent, per 3-1, i es col·loca líder del grup A. Van der Vaart, Crouch i Pavliutxenko van fer estèril el gol d'Eto'o. El Twente holandès manté les seves opcions de classificació en vèncer per 0-2 al camp del Werder Bremen. Festival golejador a Lisboa entre el Benfica i l'Olympique de Lió (4-3). Tot i la derrota, els francesos continuen líders del grup B. On no van veure cap gol és a Israel, ja que l'Hapoel i el Schalke 04 de Raúl van empatar 0-0.

Grup A

Tottenham, 3 - Inter, 1
El Tottenham ha igualat amb l'Inter al capdavant de la classificació del grup A i, a més, li ha guanyat el "goal average", després d'imposar-se 3-1 a White Hart Lane. Van der Vaart va fer l'1-0 després d'una passada de Luka Modric. El segon va venir d'una jugada de Gareth Bale, que va deixar en evidència el considerat millor lateral dret del món, Maicon Douglas. Crouch és qui va rematar. En la segona meitat, al minut 79, Eto'o va escurçar la distància amb el seu setè gol a la Champions, després d'una combinació amb Sneijder, però una altra cavalcada de Bale va acabar amb el 3-1 definitiu, que va aconseguir el rus Pavliutxenko.

Werder Bremen, 0 - Twente, 2
El Twente de Michel Preud'homme encara té opcions de classificar-se per als vuitens de la Champions després de superar el Werder Bremen en camp alemany, això sí, després que els locals es van quedar amb deu per l'expulsió de Frings. Nacer Chadli va fer el 0-1 en el minut 81, en un xut desviat per Prödl, i gairebé en el temps afegit, Luuk de Jong va rematar una centrada de Bryan Ruiz per fer el segon, una de les sorpreses de la jornada.

Grup B

Benfica, 4 - OL, 3
En el grup B, el Benfica i l'Olympique de Lió van protagonitzar un partit increïble a Da Luz. El migcampista Carlos Martins va fer les assistències dels quatre gols dels portuguesos. Alan Kardec, en el minut 19; l'ex del Saragossa Fábio Coentrao, en el 31, i l'espanyol Javi García, rematant un córner, en el 41. En el minut 21 de la segona meitat, un contracop conduït per Martins el va culminar Coentrao amb el pòquer, un resultat que semblava inabastable per als francesos. Però al final, al Lió li van faltar pocs minuts per empatar el partit. Gourcuff va rematar una centrada de Lacazette per fer el 4-1, el mateix Lacazette va pentinar un servei de cantonada perquè Gomis marqués el 4-2, i en el temps afegit una mala sortida de Roberto, l'exporter del Nàstic, la va aprofitar Lovren per marcar el 4-3. Va ser, però, l'última jugada del partit.

Hapoel, 0 - Schalke, 0
Tot el contrari és el que va passar a Tel Aviv: partit molt fluix entre Hapoel i Schalke 04, en què totes les ocasions van venir a la primera meitat gràcies a jugadors espanyols del Schalke com Jurado o Escudero. Els alemanys són segons a dos punts del Lió.