Catalunya Ràdio

El "Tot gira" de Catalunya Ràdio celebra els 1.000 programes

El "Tot gira" ha celebrat els 1.000 programes a l'Antiga Fàbrica Damm amb una festa molt especial. Marc Negre i David Clupés, dos dels presentadors de la història del programa, han fet de mestres de cerimònies.

Actualitzat

Marc Negre i David Clupés, dos dels presentadors de la història del "Tot gira", han fet de mestres de cerimònies d'un dia molt especial per al programa esportiu de Catalunya Ràdio. El "Tot gira" ha arribat als 1.000 programes i ho ha celebrat amb una festa i jocs amb les estrelles de l'esport de casa nostra a l'Antiga Fàbrica Damm. També hi ha hagut música: ha començat Joan Colomo, seguit de Miquel del Roig, Strombers i Oques Grasses.  

El primer "Tot gira" va començar un 28 d'agost del 2004, a les sis de la tarda. El Xavier Graset i l'Óscar Fernández en van ser els primers presentadors, els pares. El 26 d'agost del 2006 arribava el Kiku Sanchís per posar en marxa una nova etapa del programa fins a l'estiu del 2007, concretament el 25 d'agost, moment en què començava el "Tot gira 3.0" de la mà de Marc Negre, que hi va estar sis temporades. David Clupés el va rellevar el 2013 i n'és l'actual presentador. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut