Futbol

El "Tot gira" celebrarà aquest diumenge la gala del Gol Kubala per escollir el millor gol de la temporada

Fins dissabte hi ha temps per votar el millor dels 11 gols candidats a guanyar el trofeu

Actualitzat

Després d'onze mesos veient gols, ha arribat el dia: aquest diumenge 2 de juliol, el "Tot gira" farà la gala del Gol Kubala d'aquesta temporada per decidir quin és el millor de l'any. Aquest és un espai clàssic de la programació esportiva de Catalunya Ràdio i des de fa unes temporades s'ha instal·lat al programa que presenta David Clupés sota la coordinació de Sergi Camps.

Els candidats són els xuts llunyans de Xabi Alonso (Bayern de Munic), Coulibaly (Kilmarnock) i Depay (Lió); les jugades individuals de Payet (West Ham), Ozil (Arsenal) i Mboula (Barça juvenil); les xilenes de Masuluke (Pirates FC), Can (Liverpool), Hurtado (Atlas) i Mandzukic (Juventus); i el gol amb rematada d'escorpí de Giroud (Arsenal).

El jurat que triarà el guanyador del Trofeu Kubala estarà format pels oients, els editors dels programes esportius de l'emissora (Jordi Costa, Sonia Gelmà, Francesc Garriga, Maria Guixà i David Clupés) i l'analista de futbol de Catalunya Ràdio Ricard Torquemada. L'audiència tindrà el gran pes del veredicte i podrà votar pel gol escollit fins el mateix dissabte, a través de la pàgina web del programa.

En el passat, els jugadors premiats amb el guardó dissenyat per Montserrat García han estat Kléber Santana del Mallorca (2009), Roberto Soldado del Getafe (2010), Wayne Rooney del Manchester United (2011), Andrés Iniesta del Barça (2012), Zlatan Ibrahimovic de Suècia (2013), Alexis Sánchez del Barça (2014), Leo Messi del Barça (2015) i Javi Gómez del Socuéllamos (2016).

Anar al contingut