Handbol

El THW Kiel serà el rival del Barça Lassa en els quarts de final de la Lliga de Campions d'handbol

El conjunt alemany s'ha imposat per 24-26 a la pista del Rhein-Neckar Löwen en el partit de tornada i ha remuntat un gol de desavantatge de l'anada en una eliminatòria molt igualada

Actualitzat

El Barça Lassa d'handbol ja sap qui serà el seu rival en els quarts de final de la Lliga de Campions. El conjunt de Xavi Pascual s'enfrontarà amb el THW Kiel alemany, un duel que s'ha convertit en un clàssic de l'handbol europeu les últimes temporades. El Kiel s'ha imposat per 24-26 a la pista del Rhein-Neckar Löwen en el partit de tornada i ha remuntat un gol de desavantatge de l'anada en una eliminatòria molt igualada.

L'anada dels quarts de final es disputarà a la pista del Kiel el pròxim 23 d'abril i la tornada serà el 29 d'abril al Palau Blaugrana. Tots dos partits els oferirà en directe el canal Esport3. Els blaugranes es tornaran a veure les cares amb el seu botxí la temporada passada també als quarts de final amb l'objectiu de prendre's la revenja per poder ser en la Final Four que es disputarà a Colònia.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut