Els jugadors del Tenerife celebren el gol de Gaku Shibasaki (EFE)

El Tenerife elimina el Cadis i es classifica per disputar la final de l'ascens a Primera al Getafe

Els canaris han fet valer la seva millor classificació a la Lliga per eliminar els andalusos

El Tenerife s'ha classificat per disputar contra el Getafe la final de la fase d'ascens a Primera Divisió després de derrotar el Cadis per 1-0 en el partit de tornada de la semifinal. En el partit d'anada havien guanyat els andalusos per 1-0. El Getafe es va convertir dissabte en el primer finalista eliminant l'Osca.

El japonès Gaku Shibasaki ha marcat el gol que igualava el resultat global de l'eliminatòria en el minut 34. Fins al final del temps reglamentari cap dels dos equips ha estat capaç de tornar a marcar i ha estat necessari jugar una pròrroga per conèixer el finalista.

Els canaris han afrontat el temps extra coneixedors que mantenint el resultat tenien prou per passar a la final, gràcies a la seva millor classificació en la Lliga (no hi ha llançament de penals). El Cadis ha buscat fins al final el gol que els permetria continuar somiant amb l'ascens, però no l'han trobat.

El partit d'anada de la final entre Tenerife i Getafe es jugarà el dimecres 21 de juny, a les 21.00, a l'estadi Heliodoro Rodríguez López. La tornada serà el dissabte 24 de juny, també a les 21.00, al camp dels madrilenys.