L'Hospital Trueta de Girona
L'Hospital Trueta de Girona
Futbol

El Tenerife diu que Vitolo va marxar del Trueta per l'actitud del personal i no per un problema lingüístic

Un diari de les Canàries va denunciar un problema lingüístic de Vitolo amb l'hospital gironí. Davant la volada que agafava el tema, el centre ha donat la seva versió dels fets. El desmentiment del Tenerife no deixa gaire bé el personal del centre hospitalari

Actualitzat

L'Hospital Josep Trueta de Girona va emetre aquest dissabte un comunicat desmentint que dissabte de la setmana passada es negués a atendre el jugador del Tenerife Víctor Javier Añino "Vitolo", que va arribar al centre amb el nas trencat, perquè parlava només en castellà i no entenia el català.

El diari "La opinión de Tenerife" va publicar divendres passat una notícia on especificava que el futbolista va dirigir-se al centre públic perquè s'havia trencat el nas en el partit contra el Girona, però que se'n va anar a la Clínica Girona perquè a l'Hospital Josep Trueta no el van voler atendre en castellà.

L'hospital gironí nega aquestes acusacions i explica el motiu pel qual el jugador del Tenerife i l'staff del club van marxar a un altre centre hospitalari: "El pacient i acompanyants es van presentar com a integrants del Club Deportivo Tenerife, van explicar la situació i van demanar si podien parlar en castellà. Immediatament la infermera va canviar d'idioma. Pocs minuts després, van dir a una zeladora que canviarien de centre sanitari perquè tenien una mútua".

El Tenerife acusa el Trueta

El Tenerife, per la seva banda, ha explicat en un comunicat que si va decidir portar el seu futbolista a la Clínica Girona va ser per la poca atenció, diligència i predisposició del personal que els va atendre a l'Hospital Universitari Josep Trueta.

Segons la nota del club, "dues treballadores del servei d'urgències no van actuar conforme a la immediatesa, actitud i predisposició que requeria la importància de la lesió soferta pel jugador" (fractura nasal), fet que va motivar el trasllat."

El club tinerfeny ha transmès de paraula i per escrit la seva queixa a la direcció del centre hospitalari gironí, i ha anunciat que no farà cap més pronunciament públic sobre aquest tema.

 

 

Anar al contingut