Barça

El temps és el que separa Rafa Márquez de la seva renovació pel Barça

De mica en mica es va desvelant el futur dels jugadors del Barça que encara no han renovat. L'últim ha estat Rafa Márquez. El president Laporta ja ha dit que vol que continuï. Ho ha dit justament a Mèxic, on ha coincidit amb Rafa Márquez, que està concentrat amb la seva selecció. Tot i les manifestacions públiques per part de les dues bandes, l'acord no arriba perquè no hi ha entesa en la durada del futur contracte. El jugador vol tres temporades i el Barça, ara per ara, només pensa en dues.

Actualitzat
Per a Guardiola Márquez és una peça clau, clau per defensar i clau per fer allò que tant li agrada al tècnic, treure la pilota controlada des del darrere. Indiscutible quan les lesions el respecten, Márquez continua sense renovar tot i que, des de fa mesos, té una oferta del club sobre la taula.

L'acord no arriba perquè no hi ha entesa en la durada del futur contracte. El jugador exigeix tres temporades i el Barça, ara per ara, només està disposat a arribar fins a dues. Ara bé, la bona predisposició de totes dues parts pot acabar sent decisiva per tancar l'operació.

Aprofitant l'aturada de la competició pels compromisos de les seleccions, Rafa Márquez ha apadrinat la inauguració al seu país de dos centres solidaris destinats a 400 nens i nenes sense recursos. El central ha estat acompanyat de Joan Laporta, amb qui segur que ha trobat un forat per acostar posicions sobre la seva renovació amb el Barça.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut