Bàsquet

El Suzuki Manresa fitxa Michael Ruffin com a substitut temporal del lesionat Brian Cusworth

El Suzuki Manresa ha anunciat un acord pel fitxatge del pivot Michael Ruffin. El jugador nord-americà, que ha estat fent la pretemporada amb els Oklahoma City Thunder de l'NBA, s'incorporarà temporalment a l'equip manresà per substituir el lesionat Brian Cusworth, que es va trencar l'escafoide de la mà dreta en el primer partit de la temporada. Ruffin, de 32 anys i 2,03 metres, és un pivot experimentat que ja va jugar a la Lliga ACB amb el Caprabo Lleida durant una temporada i mitja. El jugador podria debutar aquest diumenge contra el Bilbao Basket en un partit que es disputarà al Nou Congost.

Actualitzat
El nord-americà Michael Ruffin, que ha participat en la pretemporada dels Oklahoma City Thunder de l'NBA, substituirà de manera temporal el lesionat Brian Cusworth a les files del Suzuki Manresa. Ruffin, un pivot de 2,03 metres, tornarà així a l'ACB després de militar una temporada i mitja al Caprabo Lleida, on va fer una mitjana de 6 punts, 8,7 rebots i 2,6 taps en la seva primera campanya i 6,3 punts, 7,4 rebots i 1,4 taps en la segona.

Abans de l'experiència espanyola, el nou jugador del Suzuki Manresa va formar part de la plantilla dels Chicago Bulls i dels Philadelphia 76ers. Després del seu pas per Catalunya va tornar a l'NBA com a integrant dels Utah Jazz per fer el salt després als Washington Wizards i als Milwaukee Bucks. L'any passat, Michael Ruffin va actuar en tres equips diferents, els Chicago Bulls, els Sacramento Kings i els Portland Trail Blazers, i estava immers actualment en la pretemporada dels Oklahoma City Thunder.

El tècnic del Suzuki Manresa, Jaume Ponsarnau, ha explicat que es tracta "d'un fitxatge temporal" amb el qual s'ha buscat incorporar "algú que no vingui a assumir el joc de Brian Cusworth, sinó que vingui a sumar a un equip que està clarament en construcció i que ha de fer front a la substitució d'un referent".

"Michael Ruffin és un jugador que sempre ha destacat en facetes defensives", ha afegit Ponsarnau, qui ha detallat que, en la decisió, han influït els informes "que han arribat de la persona" i que parlen d'algú "molt treballador i gran professional".
Anar al contingut