El Suzuki Manresa encaixa un dur correctiu a la pista de l'Estudiantes (96-67)

El Suzuki Manresa ha encaixat un dur correctiu a la pista de l'Estudiantes (96-67). Els manresans han fet el pitjor partit de la temporada i mai han pogut plantar cara a un rival que els ha passat per sobre durant els 40 minuts de joc. Després d'un inici igualat, l'Estudiantes ha començat a obrir forat en el marcador i al descans ja guanyava per un clar 47-29. En el tercer quart, els homes de Jaume Ponsarnau no han reaccionat i els madrilenys han arribat a tenir un màxim avantatge de 38 punts (74-36). El tram final ha estat una autèntica agonia per a un conjunt bagenc que no guanya al Telefónica Arena de Madrid des de la temporada 2003-2004.

Tant els jugadors manresans com l'entrenador Jaume Ponsarnau tenien motius suficients per oblidar, com més aviat millor, un partit en què han arribat a perdre per 38 punts de diferència en el tercer quart (74-36).

L'Estudiantes ha fet el que ha volgut amb l'equip del Nou Congost, i ha quedat clar que quan Roman Montañez no és el líder -només ha anotat tres punts-, els seus companys no funcionen. I, a sobre, ha hagut de retirar-se lesionat, igual que Germán Gabriel per part dels madrilenys.

La igualtat sobre la pista només s'ha mantingut en els primers cinc minuts de joc. A partir d'aquest moment, l'Estudiantes ha passat per sobre d'un Manresa molt desencertat en el tir. Al descans, l'equip local ja dominava per un clar 47-29 i la diferència ha anat augmentant fins al definitiu 96-67.

Amb el partit completament sentenciat, Luis Casimiro ha pogut donar minuts als jugadors menys habituals mentre que el Manresa ha intentat maquillar una derrota d'escàndol. Només Larry Lewis i Brian Cosworth, amb 16 i 15 punts, respectivament, s'han salvat de la desfeta general del seu equip.