Futbol internacional

El Southampton nomena Mauricio Pochettino com a nou entrenador de l'equip anglès

El Southampton ha fet oficial aquest divendres el fitxatge de Mauricio Pochettino com a nou tècnic de l'equip anglès en substitució de Nigel Adkins. Només un mes i mig després de deixar de ser l'entrenador de l'Espanyol, Pochettino agafarà les regnes d'un equip que ara mateix és el 14è classificat de la Premier League i que es troba a tres punts del descens.

Actualitzat
El Southampton ha fet oficial aquest divendres el fitxatge de Mauricio Pochettino com a nou tècnic de l'equip anglès en substitució de Nigel Adkins. Després de deixar de ser l'entrenador de l'Espanyol a finals del mes de novembre, Pochettino agafarà les regnes d'un equip que ara mateix és el 15è classificat de la Premier League però a només a tres punts del descens. El club va decidir destituir l'exporter anglès Nigel Adkins, de 47 anys, com a entrenador de l'equip després d'haver guanyat només dos dels últims deu partits.

Pochettino es farà càrrec del seu primer entrenament amb el Southampton aquest dissabte, dos dies abans del que serà el seu debut oficial al capdavant del seu nou equip, el dilluns davant l'Everton. El 26 de novembre passat, l'Espanyol va rescindir el contracte de l'exdefensa argentí després de gairebé quatre anys com a màxim responsable de la banqueta blanc-i-blava, quan l'equip es mantenia com a cuer de la Lliga espanyola.

"Stage" a Barcelona

Segons ha pogut saber TV3, Pochettino té previst fer un "stage" a partir del dimarts de la setmana que ve i fins duimenge a Barcelona, i entrenar-se a l'Estadi Olímpic de Montjuïc amb l'objectiu de conèixer la plantilla amb la qual haurà d'aconseguir la permanència a la Premier.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut