Lliga de Campions

Bayern Munic-Reial Madrid i Liverpool-Roma, a les semifinals de la Lliga de Campions

Les semifinals de la Lliga de Campions han deparat un clàssic continental, una reedició dels quarts de final de la passada edició

Actualitzat

El Reial Madrid haurà de superar a dos partits el Bayern de Munic per jugar la final de la Champions de Kiev. El sorteig de semifinals ha emparellat l'equip blanc, el més llorejat de la competició, amb un altre dels grans d'Europa. Serà un duel amb aires de revenja: sense anar més lluny, els dos equips es van veure les cares en els quarts de final de la passada edició de la Champions i a Munic encara clamen per un arbitratge molt favorable als de Zidane. 

El Bayern l'entrena Jupp Heynckes, el tècnic que va guanyar la setena Copa d'europa amb el Madrid. El tècnic alemany viu la seva última temporada, un cop s'ha confirmat que serà substituït la temporada que ve per Niko Kovac, amb la feina principal feta: l'equip no brilla tant com en altres temps però fa la feina: ja s'ha assegurat la Bundesliga i es pot centrar en la Champions. L'anada es jugarà el dia 25 d'abril i la tornada, en directe per TV3, es jugarà l'1 de maig.   

L'altra semifinal també té aires de revenja però més llunyana: Roma i Liverpool, que van jugar la final de la Copa d'Europa de 1984, a Roma i amb victòria per als "reds", tornen a veure's les cares en els últims graons de la competició. El partit suposarà la tornada a Roma de Mohammed Salah, que ara brilla amb el Liverpool i que abans ho havia fet amb l'equip italià.  El partit d'anada, a l'estadi d'Anfield, s'emetrà en directe per TV3 el dimarts 24 d'abril.

 

ARXIVAT A:
Reial Madrid
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut