Lliga de Campions

El sorteig de les semifinals de la Champions, a TV3, al canal Esport3 i a esport3.cat

Avui, en directe i a partir de les 11.45, TV3, Esport3, esport3.cat i el 324.cat us oferiran el sorteig de les semifinals de la Campions. Els quatre equips que participaran en el sorteig són: Barça, Madrid, Bayern de Munic i Borussia Dortmund.

Actualitzat
TV3, el canal Esport3 i els webs esport3.cat i 324.cat oferiran avui, en directe i a partir de les 11.45, el sorteig de les semifinals de la Lliga de Campions, que tindrà lloc a la població suïssa de Nyon. La transmissió per TV3 es farà dins del programa "Els matins" i anirà a càrrec de Bernat Soler i Gerard López; mentre que pel canal Esport3 s'inclourà en una edició especial del programa "Zona Champions", presentada per Xavier Valls, Àlex Castells i Joan Valls, i on es narrarà i s'analitzarà el sorteig i els seus resultats.

Els quatre equips que participaran en el sorteig són els següents: Barça, Madrid, Bayern de Munic i Borussia Dortmund. La cerimònia del sorteig tindrà novament un interès especial, ja que Barça i Madrid podrien enfrontar-se.

Si el sorteig donés un Barça-Madrid, aquest seria el setè i vuitè partit entre tots dos equips en la present temporada. Pel que fa a la Champions, un enfrontament Barça-Madrid no vindria de nou, ja que es van enfrontar en les semifinals fa dues temporades, amb victòria del Barça, que després va guanyar la seva quarta Copa d'Europa a Wembley.

Els partits d'aquesta eliminatòria de semifinals es jugaran els dies 23 i 24 d'abril, els d'anada, i el 30 del mateix mes i el 10 de maig, els de tornada.
Anar al contingut