Futbol

El Sevilla viatja a Barcelona amb la defensa en quadre per jugar la tornada de la Supercopa

Jorge Sampaoli ha hagut de recórrer a quatre jugadors del filial per completar la convocatòria de l'equip, que intentarà remuntar un 0 a 2 advers contra el Barça

Actualitzat

Jorge Sampaoli, tècnic del Sevilla, ha hagut de recórrer al filial per completar la convocatòria per al partit de tornada de la Supercopa d'Espanya. L'equip andalús compta amb baixes especialment en defensa: a més dels sancionats Carriço i Koldziejczak, compta amb les baixes dels lesionats Pareja, Escudero i Rami. Aquests dos últims, que sí que van jugar l'anada, han estat descartats per un fort cop a les costelles i unes molèsties musculars, respectivament.

La llista de dinou inclou quatre jugadors del filial (David Carmona, Álex Muñoz, José Antonio Caro i Diego González) per completar la llista. En contrapartida, el Sevilla recupera dos jugadors importants en el seu plantejament ofensiu com són el migcampista Vicent Iborra i el davanter Yevhen Konoplyanka.

A més, tenint en compte el resultat de l'anada (0 a 2 a favor del Barça), Sampaoli ja ha donat a entendre que prioritzarà l'inici de la Lliga, en què l'equip rebrà l'Espanyol. 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut