Aleix Vidal i André Gomes tenen números per ser els pròxims a sortir del Barça
Barça

El Sevilla té gairebé lligat Aleix Vidal i el West Ham pretén André Gomes

La tornada del de Puigpelat al Sevilla pot materialitzar-se en breu; mentre, el Barça negocia amb el West Ham pel migcampista portuguès

Actualitzat

Un cop confirmada la marxa de Lucas Digne a l'Everton, dos jugadors més del Barça, Aleix Vidal i André Gomes, es troben molt a prop de la porta de sortida.

Vidal té moltes opcions de tornar al Sevilla, equip en què ja va jugar la temporada 2014-15. El Barça el deixaria sortir per uns 10 milions d'euros i el club andalús ha augmentat la seva oferta inicial, molt inferior, fins a arribar als 9 milions. El desenllaç es podria produir en els pròxims dies, fins al punt que Aleix Vidal ja podria jugar contra el Barça en la pròxima Supercopa d'Espanya, que es disputarà el 12 d'agost. El fet que el Sevilla hagi traspassat el davanter Joaquín Correa al Lazio per 16 milions d'euros li pot donar la liquidesa que necessitava per afrontar la contractació de Vidal.    

Gomes, destinació Londres?

Un altre que es troba en la rampa de sortida és André Gomes. Tot i lesionar-se en el primer amistós de pretemporada del Barça davant el Tottenham, fet que el mantindrà unes quatre setmanes de baixa, el portuguès té una oferta en ferm del West Ham. El club londinenc ja està negociant amb el Barça el traspàs d'un jugador que no compta per a Ernesto Valverde, però que en canvi és molt ben vist per Manuel Pellegrini, el nou tècnic dels "hammers".  

Anar al contingut