El Sevilla suma un triomf balsàmic davant l'Slavia de Praga (4-2) a la Lliga de Campions

El Sevilla va aconseguir una victòria balsàmica a la Lliga de Campions davant l'Slavia de Praga (4-2); la millor fórmula per recuperar-se de quatre derrotes consecutives. Kanouté va inaugurar el marcador poc després de començar, però els visitants van empatar a través de Pudil. Abans del descans, Luis Fabiano va fer el segon i, en la represa, Escudé i Kone van sentenciar. En el descompte, Kalivoda va fer el definitiu 4-2.

Els de Juande Ramos van agafar aire després de quatre derrotes seguides, entre Lliga i Champions, amb una còmoda victòria davant l'Slava de Praga, com marcava a priori el guió. El Sevilla va estrenar el marcador i va fer el seu primer gol a la Champions en el minut 8, per mitjà de Kanouté. L'alegria al Sánchez Pizjuán es va veure aigualida per uns instants. En el minut 19, l'Slavia de Praga va empatar, amb un golàs de Pudil que va fer inútil l'estirada de Palop. La reacció dels andalusos no es va fer esperar. En el minut 27, Luis Fabiano, que va tenir la confiança de Juande, va fer el segon.

En la represa, el Sevilla va sentenciar el partit. Primer amb el gol d'Escudé, en el minut 58, i després amb el quart gol de Kone, en el minut 69. En el descompte, Kalivoda va fer el definitiu 4-2.