El sevillista Correa remata davant Moyá (EFE)
Copa del Rei

El Sevilla sorprèn l'Atlètic 1-2 en l'anada dels quarts de la Copa, el València remunta davant l'Alabès (2-1)

Els dos primers partits de l'anada dels quarts de la Copa del Rei no s'han acabat de decidir fins als últims minuts. El Sevilla ha sorprès l'Atlètic amb les seves armes, i el València ha hagut de remuntar davant d'un Alabès valent

L'Atlètic de Madrid ha dominat davant del Sevilla en l'anada dels quarts de final de la Copa del Rei, i s'ha avançat en el marcador. Els andalusos, però, han acabat guanyant 1-2 al més pur estil del seu rival, al contraatac. Diego Simeone, tret de l'habitual canvi a la porteria a la Copa de Moyá per Oblak , ha posat a la gespa el gruix de les seves millors tropes, amb Vitolo, Griezmann i Diego Costa comandant les operacions ofensives. El davanter hispanobrasiler ha gaudit de tres clares ocasions en la primera part, una d'elles, un gol anul·lat per una falta prèvia de Griezmann.

A la segona part, els locals han continuat buscant Costa, amb el premi del gol en el minut 73 amb un fort xut després de recollir un rebuig dins l'àrea. En el 80, ha arribat l'empat del Sevilla, que ha presentat 7 variacions respecte a l'últim 11 de la Lliga. Una centrada de Jesús Navas, que acabava de sortir, ha estat desviada per Lucas i això ha desorientat el seu porter. En el minut 89, en una contra fulgurant, Joaquín Correa ha aconseguit el definitiu 1-2. En el temps de descompte, Lenglet ha salvat una última, i clara, ocasió de Costa.

El València remunta davant l'Alabès

El València ha remuntat un gol de l'Alabès per acabar guanyant 2-1. Els visitants han sortit com un tro, amb el clar objectiu de fer diana en els primers compassos amb diverses ocasions protagonitzades per un incisiu Rubén Sobrino i un sorprenent Hernán Pérez, recent arribat com a cedit procedent de l'Espanyol. De mica en mica, el València ha tapat les fuites en defensa i ha recuperat la cara més similar a l'equip perillós que està sent aquesta temporada. Tot i així, Domènech ha hagut de treure unes mans providencials per evitar el gol dels bascos. 0-0, al descans.

A la represa, els d'Abelardo han vist premiada la seva perseverança i Sobrino ha enviat al fons de la xarxa un míssil imparable des de fora de l'àrea, que ha creuat la línia de gol per l'escaire de la porteria xe. Però el València l'ha tornat amb la mateixa moneda i Gonçalo Guedes ha enviat una canonada des del lateral que el porter Sivera, en l'intent de rebutjar, ha fet entrar la pilota. Quan faltava un quart d'hora per al final, Diéguez ha vist la segona targeta groga i ha deixat l'Alabès amb deu homes. I en el 83, Rodrigo Moreno, amb un gran xut dins l'àrea, ha donat la victòria als valencianistes.