Copa del Rei

El Sevilla s'imposa "in extremis" al València (2-1) i jugarà les semis contra l'Athletic

El Sevilla s'ha classificat per a les semifinals de la Copa del Rei després de vèncer el València per 2-1 gràcies a un gol en l'últim moment del central francès Squillaci. Marchena havia avançat els valencianistes en el minut 8 i Kanouté havia empatat abans del descans. Quan tot semblava dat i beneït, ha aparegut la bota salvadora d'Squillaci que ha enviat la pilota al fons de la xarxa aprofitant un embolic dins de l'àrea xe. Els andalusos es classifiquen pel valor doble dels gols en camp rival en cas d'empat i se les hauran contra l'Athletic.

Festa major al Sánchez Pizjuán. El Sevilla ha estat capaç d'aixecar l'eliminatòria contra el València i ara l'espera en semifinals l'Athletic Club de Bilbao. I això que les coses han començat molt bé per als valencianistes perquè en el minut 8 Marchena, de cap, ha situat el 0 a 1. En aquell moment l'eliminatòria estava 4 a 2 favorable als d'Unai Emery. El Sevilla no ha llançat la tovallola conscient que amb dues dianes es classificava pel valor doble dels gols en camp contrari. Abans del descans Kanouté ha situat la igualada en el marcador. Tot quedava per decidir de cara a la segona meitat.

Els locals han hagut de suar fins al final. Es jugava l'últim minut i Squillaci ha fet explotar d'alegria el Pizjuán. El València queda apartat de la Copa i no podrà disputar la final que es jugarà a Mestalla el 13 de maig.