El Sevilla s'imposa a un Celta en inferioritat i manté el pols amb l'Atlètic per la tercera posició (2-1)

Els andalusos han estavellat tres rematades als pals, però han hagut de patir per sumar un triomf vital contra un Celta que ha jugat gairebé tota la segona part amb deu per l'expulsió de "Tucu" Hernández

David CarballoActualitzat

El Sevilla s'ha imposat al Celta en un duel vibrant al Sánchez Pizjuán i manté el pols amb l'Atlètic de Madrid en la lluita per la tercera posició que dona accés directe a la Lliga de Campions. Els andalusos han estavellat fins a tres rematades als pals però han hagut de patir per sumar un triomf vital contra un rival que ha jugat gairebé tota la segona part amb deu per l'expulsió del "Tucu" Hernández.

En la primera meitat, el Celta ha començat dominant però l'ocasió més clara per avançar-se en el marcador l'ha tingut el Sevilla amb un cop de cap d'Iborra que ha picat al pal. Després d'un primer temps amb alternatives però sense encert en la rematada, en l'inici de la represa, els locals s'han avançat amb un gol de Correa. L'alegria li ha durat ben poc al conjunt de Jorge Sampaoli i en el minut 53, Iago Aspas han empatat transformant un penal amb un xut pel centre de la porteria.

Després de fer el més difícil, el Celta s'ha quedat amb deu per l'expulsió del "Tucu" Hernández, que ha vist la segona targeta groga per una dura entrada. Amb superioritat numèrica, el Sevilla ha incrementat el seu domini i ha posat setge a la porteria rival. Escudero i Nasri s'han topat amb el travesser però la insistència dels andalusos ha tingut el seu prermi en el minut 79, quan Ben Yedder ha fet el definitiu 2 a 1.

Amb aquesta treballada victòria combinada amb l'enspopegada de l'Atlètic, el Sevilla suma 68 punts, els mateixos que els "colchoneros" i tots dos equips seguiran lluitant per la tercera plaça en les últimes quatre jornades. Per la seva banda, el Celta es queda desè amb 44 punts i tot i tenir un partit menys s'allunya de forma definitiva de la lluita per les places europees.