L'Athletic i el Sevilla, en partits europeus la temporada passada (Reuters)
Futbol

El Sevilla s'enfrontarà a l'Istanbul Basaksehir en el playoff de la Champions, i l'Athletic al Panathinaikos en l'Europa League

Els dos encreuaments estrella en Lliga de Campions seran el Liverpool-Hoffenheim i el Nàpols-Niça

Actualitzat

Aquest divendres s'ha sortejat el playoff de la Champions League 2017/18. En la que és l'última ronda de la fase prèvia, el Sevilla ha quedat emparellat amb l'Istanbul Basaksehir, subcampió de la darrera Lliga turca. El rival del Sevilla compta amb alguns jugadors amb una llarga trajectòria a Europa, com Emmanuel Adebayor, Gaël Clichy i Gókhan Inler.

Al mateix temps, el sorteig organitzat per la UEFA ha deixat dues eliminatòries molt interessants en la Ruta de la Lliga. Una és la que enfrontarà el Nàpols i el Niça, i l'altra ha encreuat el Hoffenheim amb el Liverpool. Pel que fa a la Ruta dels Campions, l'eliminatòria més destacada és la del Celtic i l'Astana.

La resta d'eliminatòries són: Qarabag-Copenhaguen, Apoel-Slavia de Praga, Olympiacos-Rijeka, Hapoel Beer-Sheva - Maribor, Young Boys-CSKA i Sporting de Portugal-Steua de Bucarest. L'anada de tots aquests partits es jugarà entre el 15 i el 16 d'agost, i la tornada el 22 i el 23.

Pel que fa a l'Europa League, a l'Athletic Club li ha tocat el Panathinaikos. Després d'eliminar el Dinamo de Bucarest, els bascos no han estat especialment afortunats i es jugaran la classificació per a l'Europa League amb el rival més dur que els podia tocar. L'anada es disputarà el 17 d'agost a Atenas, i la tornada el 24 a San Mamés.

Més sort ha tingut el Milan, que jugarà contra el KF Shkëndija macedoni. Les altres eliminatòries amb equips potents són: Ajax-Rösenborg, Domzale-Marsella i Everton-Hajduk Split.

Anar al contingut