Moi Gómez celebra amb els seus companys de l'Sporting el gol que li ha marcat al Sevilla (EFE)

El Sevilla s'encalla a El Molinón i no pot superar l'Sporting de Gijón (1-1)

Amb aquest resultat, els andalusos veuen perillar el segon lloc a la classificació de la Lliga

El Sevilla marxa d'El Molinón amb el regust amarg de no haver pogut superar l'Sporting de Gijón tot i haver dominat el joc durant tot el partit (1-1). Després d'una ratxa de tres victòries consecutives, els andalusos han pecat de falta d'encert i veuen perillar el segon lloc en la classificació de la Lliga, mentre que els asturians escalen un petit graó en la seva lluita per sortir de la part baixa.

No havien passat ni cinc minuts quan Vietto ha inaugurat el marcador per als andalusos rematant la pilota des del centre de l'àrea després d'una brillant assistència de Ben Yedder. El partit es posava molt a favor per al Sevilla, però l'Sporting, conscient que necessita sortir de la zona baixa de la classificació, ha plantat cara. Els del 'Pitu' Abelardo no s'han arronsat i, esperonats per un Molinón ple de gom a gom i entregat al seu equip, han fet un pas endavant. En el minut 20, Moi Gómez ha fet el gol de l'empat amb un xut ras ajustat al pal esquerre. Amb l'1-1, l'estadi asturià ha embogit.

Els de Jorge Sampaoli, conscients de la seva superioritat en el joc, han mantingut el cap fred a l'espera del segon gol, però els ha fallat la punteria i l'Sporting ha sabut aguantar les envestides dels andalusos fins al darrer minut.