El Sevilla resisteix l'atreviment de l'Osasuna en un partit de final boig (3-4)

Els de Sampaoli s'asseguren el segon lloc en un partit elèctric i amb protagonisme especial d'Iborra, que ha fet tres gols, un dels quals en pròpia porta

El Sevilla CF acabarà la jornada com a segon en la Lliga i, a més, ha firmat la millor primera volta de la seva història (42 punts) gràcies a un triomf més complicat del que podia esperar, per 3-4, al camp del cuer, l'Osasuna, aquest diumenge. L'equip navarrès ha lluitat tot el partit i, de fet, ha pogut avançar-se dues vegades amb gols de Sergio León (minut 15) i del sevillista Iborra en pròpia porta (63). El Sevilla, però, ha igualat el marcador totes dues vegades (43 i 65), mitjançant el mateix davanter valencià, que ha esmenat l'autogol.

A partir d'aquí, els andalusos han semblat decidits a no deixar escapar cap punt i en els últims deu minuts han sentenciat amb gols de Franco Vázquez, molt protestat per una falta d'atac no marcada, i Sarabia. A les acaballes del temps afegit, Kenan Kodro ha reduït la diferència fins al 3-4 definitiu.

El Sevilla continuarà pressionant els dos grans, Madrid i Barça, des de la segona posició passi el que passi aquest vespre a Eibar, mentre que l'Osasuna queda més enfonsat en l'últim lloc. Ha acabat la primera volta amb 9 punts.