Champions

El Sevilla rep un desconegut Unirea en una jornada sense enfrontaments atractius

El Sevilla debuta avui contra un rival teòricament fàcil, l'Unirea Urziceni de Romania. Manolo Jiménez té el dubte de Konko per una sobrecàrrega però recupera el mataroní Sergio Sànchez. Jiménez va declarar que "mentiria si digués que coneixia el rival" però que tothom pot donar la sorpresa en la Champions. De fet, l'Unirea fa només tres anys que juga a Primera i l'any passat ja es va proclamar campió. L'home més conegut és el seu entrenador, Dan Petrescu, que va formar part de l'Steaua la temporada que l'equip romanès va aconseguir la Copa d'Europa, precisament al Sánchez Pizjuán, contra el Barça.

Actualitzat
Serà la tercera participació del Sevilla en la màxima competició europea, la segona des que s'anomena Lliga de Campions. Manolo Jiménez s'ha fixat com a objectiu prioritari passar de vuitens. El teló s'alça al Sánchez Pizjuán però el partit no és el més atractiu precisament per al retorn de l'equip de Nervión a la màxima competició europea. Jiménez, tot i la teòrica debilitat del rival, no va voler donar la llista de convocats. Les lesions d'Adriano, Renato i Romaric, unides al dubte de Konko no donen, però, gaire marge per a la sorpresa.

Per la seva banda, el quadre de Petrescu debuta a la Champions amb ganes de donar la sorpresa, com ja va estar a punt de passar l'any passat amb el participant romanès, el Cluj. L'Unirea és un equip modest provinent d'una població de només 17.000 habitants. Petrescu va reservar els seus homes importants en l'últim partit de Lliga i no té baixes per lesió. En l'altre partit del grup G, el dos principals rivals del Sevilla de cara a la classificació, l'Stuttgart i el Glasgow Rangers, s'enfrontaran a Alemanya.

La jornada d'avui està marcada per nombrosos partits, sobre el paper, força desiguals. En el grup C, el Liverpool reb el Debreceni hongarès mentre que el Fiorentina visitarà l'Olympique de Lió. Pel que fa al grup H, l'Olympiakos rep al Pireu l'Az Alkmaar holandès. L'Arsenal, el principal favorit, té un desplaçament "a prori" assequible contra l'Standard de Lieja de Bèlgica.
Anar al contingut