El Sevilla s'encomana a l'afició per superar el United a l'anada dels vuitens de final (Reuters)
Lliga de Campions

El Sevilla rep el United de Mourinho a l'anada dels vuitens de final de la Champions

Els de Montella reben el Manchester United en un Sánchez Pizjuán entregat al màxim. Xakhtar i Roma disputen l'altre partit de la jornada de vuitens de dimecres

Carlos JiménezActualitzat

Després del Chelsea-Barça i de l'exhibició del Bayern contra el Besiktas, la Champions no s'atura. José Mourinho torna a la ciutat que el va veure guanyar el seu primer títol continental amb el Porto i ho farà per afrontar una eliminatòria en què el seu equip parteix amb l'etiqueta de favorit. Tot i estar a 16 punts del City a la Premier, la solvència que van mostrar a la fase de grups i el fitxatge d'Alexis Sánchez fan que els "red devils" arribin amb confiança a Sevilla. Els de Vincenzo Montella, però, no ho posaran fàcil i comptaran amb un Sánchez Pizjuán imponent per viure una nova nit europea per al record.

L'altre matx de la nit el jugaran Xakhtar i Roma a l'estadi Metalist. Tant l'equip ucraïnès com el conjunt d'Eusebio Franco van superar rivals de renom a la fase prèvia. Mentre que el Xakhtar va fer fora el Nàpols, la Roma va acabar liderant un grup amb Chelsea i Atlètic de Madrid, per la qual cosa els dos protagonistes d'aquest vespre arriben amb il·lusió i amb l'objectiu de mantenir-se com a revelacions d'aquesta edició de la Lliga de Campions. El partit, com el del Sánchez Pizjuán, començarà a les 20.45.

Anar al contingut