Els jugadors del Barça van celebrar la victòria al Bernabéu fent una pinya sobre la mateixa gespa. (Foto: EFE)
Barça

El Sevilla, pròxim rival del Barça, es converteix en el jutge de la Lliga

La victòria del Reial Madrid a Mallorca ha fet que el Sevilla, pròxim rival del Barça, es perfili cada cop més com l'autèntic jutge d'aquesta Lliga. De fet, el Barça disposarà dissabte de la primera oportunitat de proclamar-se campió, sempre que guanyi el seu partit i el Madrid punxi a casa contra l'Athletic Club de Bilbao. Dani Alves, que va passar sis temporades al Sevilla, espera revalidar el títol al Sánchez Pizjuán i tancar així una de les lligues més disputades dels últims temps.

Actualitzat
Després de la pinya que el Barça va fer al Bernabéu, els blaugranes van començar a tenir la Lliga més a prop. Va ser allà, on els madridistes esperaven deixar enrere els de Guardiola. Però no els va sortir bé. 0 a 2, tres punts d'avantatge i el "goal average" a favor per als de Guardiola.

La setmana següent, amb un gol de Van der Vaart a 20 minuts del final, els blancs mantenien un desavantatge que la setmana següent es va retallar. Amb l'empat a Cornellà, el Barça veia els de Pellegrini una mica més a prop.

Les tres últimes jornades el Barça ha resolt els partits amb resultats còmodes. Primer, 3 a 1 contra el Xerez, mentre Kaká donava la victòria als seus en el minut 82 a la Romareda.

Dissabte, ja una mica més a prop del final, 1 a 4 a Vila-real, el camp on els blancs esperaven l'ensopegada blaugrana. L'endemà, al Bernabeu, el Reial Madrid es tornava a salvar sobre la campana, amb un gol de Cristiano Ronaldo en el temps afegit, i amb un Osasuna que va poder ser decisiu en el desenllaç de la lluita pel títol.

Dimarts, el Barça tornava a guanyar amb comoditat, aquest cop contra el Tenerife. Però com es podia preveure, el Reial Madrid no es va fer esperar. Guanyava a Mallorca i tot continua igual. Un punt d'avantatge per al Barça i només sis per disputar. Si dissabte el Barça guanya a Sevilla i el Reial Madrid no ho aconsegueix al Bernabeu contra l'Athletic de Bilbao, aquesta Lliga s'haurà acabat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut