Els Biris al Sánchez Pizjuan (Twitter)
Els Biris al Sánchez Pizjuan (Twitter)
Futbol

El Sevilla prohibeix l'exhibició de símbol dels Biris al seu estadi

El Sevilla vol evitar la mala imatge que els dona un grup que la Comissió Estatal contra la Violència qualifica de "violent"

Actualitzat

El Sevilla ha prohibit dins el seu estadi, el Sánchez Pizjuan, l'exhibició de símbols d'animació associats al grup d'animació dels Biris, també conegut com Biris Nord. Aquesta prohibició s'aplicarà també s'aplicarà a altres camps on l'equip andalús actuï com a visitant.

El consell d'administració del club de Sevilla ha publicat un comunicat on explica que la Comissió  Estatal contra la Violència li ha comunicat que el grup Biris o Biris Nord "ha protagonitzat un nombre suficient d'incidents violents i desordres públics per merèixer la qualificació de violent".

El club explica en el comunicat que ha actuat contra els integrants d'aquest grup que van atacar uns aficionats de la Juventus abans d'un partit de Lliga de Campions: "Tots els abonats han estat expulsats de forma immediata, causant baixa permanent i sense possibilitat de tornar a abonar-se en el futur, mentre que els que no ho siguin mai podran donar-se d'alta".

Aquesta prohibició no afecta a altres grups d'animació. Així, el Sevilla precisa que "qualsevol altre element d'animació com bombos, megàfons o banderes, que no tingui cap vinculació o simbologia amb aquest grup, continua permèsm al Ramón Sánchez Pizjuan".

La Federació de Penyes del Sevilla també ha fet el seu comunicat on explica que "els insults a jugadors o aficionats rivals no motiven els nostres jugadors, però si fan mal a la nostra imatge com afició i a més ens perjudica. Demanem al conjunt del sevillisme que mantinguem la nostra capacitat d'animar".

Anar al contingut