Futbol

El Sevilla pot situar-se segon en solitari si aconsegueix una victòria contra el Celta

A part del Llevant-Espanyol, avui es completa la vuitena jornada de la Primera Divisió amb sis partits més. El Sevilla es pot situar segon en solitari si aconsegueix la victòria contra el Celta, un partit que es podrà veure a les cinc a la televisió després de l'acord entre l'equip sevillà i Audiovisual Sport. També a les cinc, Anoeta viurà el debut de Miguel Ángel Lotina a la banqueta de la Reial Societat, que rep el Vila-real amb l'obligació de guanyar. Betis-Mallorca i Getafe-Deportivo (17 h), Osasuna-Athletic (19 h) i Atlètic-Saragossa (21 h) completen la resta de partits de la jornada.

Actualitzat
El Sevilla vol situar-se segon en solitari a la classificació, cosa que farà si guanya al camp del Celta, que ha guanyat els dos últims partits. La gran novetat d'aquest partit és que es podrà veure per  televisió de pagament, després que no s'han pogut veure els primers partits de l'equip sevillà en cap televisió.

També a les cinc, a Anoeta es podrà veure el debut de Miguel Ángel Lotina com a nou tècnic de la Reial Societat, que juga contra el Vila-real. La Reial Societat és cuer de la Lliga, amb només dos punts, tot i que aquesta situació no inquieta el nou tècnic, que espera redreçar la complicada situació de l'equip donostiarra.

Al Ruiz de Lopera, el Betis, que ocupa ara mateix posicions de descens, rep el Mallorca, amb els exblaugranes Fernando Navarro i Maxi López de titulars. El tècnic dels andalusos, Javier Irureta, ha estat ratificat en el càrrec pel màxim accionista del club, Manuel Ruiz de Lopera.

I també a les cinc comença el Getafe-Deportivo. Els madrilenys no han perdut a casa aquesta temporada, i estan a la zona mitjana-alta de la classificació amb 13 punts, un menys que el Dépor.

A les set, duel basc al Reyno de Navarra entre dos equips en mala situació a la classificació. L'Osasuna, amb només set punts, rep l'Athletic de Bilbao, que en té cinc. Els navarresos ja fa sis partits que no marquen.

I a les nou, es tancarà la jornada entre l'Atlètic de Madrid i el Saragossa, dos equips amb els mateixos punts a la classificació, tretze, i que aspiren a situar-se a la zona més alta.
Anar al contingut