Futbol

El Sevilla posa a prova l'estat anímic del Reial Madrid al Sánchez Pizjuán

El Sevilla posarà a prova l'estat anímic del Reial Madrid. Els cinc punts de diferència amb el líder podrien ser vuit quan els de Mourinho saltin al Sánchez Pizjuán. Ara bé, el camp del Sevilla és un escenari propici per a l'incomprès Cristiano Ronaldo, on ha anotat set dianes en les dues últimes visites.
El Sevilla posarà a prova l'estat anímic del Reial Madrid. Els cinc punts de diferència amb el líder podrien ser vuit quan els de Mourinho saltin al Sánchez Pizjuán. Ara bé, el camp del Sevilla és un escenari propici per a l'incomprès Cristiano Ronaldo. El portuguès hi ha anotat set dianes en les dues últimes visites.

L'any passat, CR7 va contribuir amb un "hat-trick" a la golejada del Madrid per 2 a 6; curiosament, el mateix resultat de la temporada anterior. Mourinho, que medita fer rotacions després dels compromisos internacionals, podria fer debutar Essien a l'onze titular.

El Sevilla, que està entrenat per Míchel, afronta el duel amb un punt més que el Reial Madrid a la classificació, però amb un entorn enrarit ja que els aficionats més radicals del club, els Biris, estan enfrontats amb el consell d'administració presidit per José María del Nido.