Jens Toornstra celebra el primer gol del Feyenoord. (Foto: EFE)

El Sevilla perd al camp del Feyenoord i es complica el liderat del grup a la Lliga Europa (2-0)

L'equip d'Unai Emery ha perdut la primera posició del seu grup a la Lliga Europa en caure derrotat al camp del Feyenoord amb gols de Toornstra i El Ahmadi

El Sevilla ha fet un pas enrere per aconseguir la primera posició del seu grup a la Lliga Europa en perdre al camp del Feyenoord. Després de la contundent derrota encaixada al Camp Nou, Unai Emery ha fet moltes rotacions al seu onze titular però els canvis introduïts no han donat un bon resultat. Els holandesos, impulsats per l'afició d'un De Kuip ple a vessar, han superat l'actual campió de la competició en la segona part.

Al descans s'ha arribat amb empat a zero però a l'inici de la represa, Toornstra ha inaugurat el marcador en el 55. Mbia ha fet l'empat de cap poc després, però l'àrbitre ha anul·lat el gol per un fora de joc inexistent. L'entrada de Gerard Deulofeu tampoc ha estat el revulsiu esperat i del possible empat a un, en el minut 83 ha arribat la sentència definitiva. El Ahmadi, amb un bon gol de vaselina, ha establert el definitiu 2 a 0. Amb aquesta derrota, el Sevilla suma 8 punts, un menys que el Feyenoord i en tindria prou amb un empat en l'última jornada contra el Rijeka croat a casa per certificar la classificació. Només una derrota deixaria el Sevilla fora d'Europa mentre que per passar com a primer necessita que el Feyenoord no guanyi al camp de l'Standard de Lieja, que ja està eliminat matemàticament.