Europa League

El Betis empata contra el Milan abans de la seva visita al Camp Nou

Els verd-i-blancs, pròxim rival del Barça a la lliga, s'han avançat amb un gol de Lo Celso però en la segona part, Suso, de falta ha establert la igualada definitiva

El Sevilla ha superat l'Akhisar Belediyespor turc en el duel corresponent a la quarta jornada de l'Europa League, tot i que no ho ha tingut gens fàcil, i això que s'enfrontaven al cuer del seu grup (2-3).

Nolito ha avançat els andalusos al minut 12 i, just abans del descans, Luis Muriel ha culminat una espectacular jugada personal de Quincy Promes que ha superat tres marcadors mentre s'internava a l'àrea per, finalment, cedir la pilota al colombià, que només l'ha hagut d'empènyer al fons de la xarxa. 0-2 al descans.

A la represa, el partit dels andalusos s'ha complicat, i és que Manu ha escurçat distàncies tot sol, després de rebre una pilotada llarga, travessar el camp de punta a punta i acabar superant el porter sevillista, Vaclik (1-2). Instants després, Sergi Gómez ha escombrat Manu a dins l'àrea en una acció gairebé calcada a la del gol i, a més, ha vist la segona groga i ha acabat expulsat. Vural, però, des dels onze metres ha enviat la pilota al pal.

L'empat a 2 ha arribat al minut 77 amb una pilota penjada a l'àrea per Vural que Ayik ha rematat de cap. A les acaballes, Franco Vázquez ha forçat el penal que ha donat el triomf als andalusos. Ever Banega ha estat l'encarregat de transformar des dels onze metres en un xut que el porter turc gairebé atura.

El Vila-real empata amb el Ràpid de Viena (0-0)

El Vila-real marxa de l'estadi del Ràpid de Viena amb un empat sense gols en el duel d'Europa League que els ha enfrontat aquest dijous a la tarda. El conjunt castellonenc ha hagut de suar de valent per parar-li els peus als austríacs que volien fer valer el factor camp per sumar els tres punts i sortir de la cua del seu grup.

Empat a 1 entre el Betis i el Milan

El Betis no ha pogut de passar de l'empat a 1 davant del Milan en el partit d'Europa League que han disputat al Benito Villamarín. Els verd-i-blancs s'han posat per davant gràcies a la diana que ha fet Lo Celso en el primer temps en culminar una gran jugada col·lectiva d'estratègia.

El Milan ha empatat a la segona part amb un gol de Suso que ha xutat una falta que semblava una centrada però que ha agafat un efecte enverinat i ha acabat al fons de la xarxa. Malgrat l'empat, el conjunt andalús es manté líder i està molt a prop d'assegurar la classificació als setzens de final.