Mikel Vesga de l'Sporting de Gijón disputa una pilota a Vitolo (EFE).
Futbol

El Sevilla no pot passar d'un empat sense gols davant d'un Sporting de Gijón molt inspirat en defensa

Els andalusos s'han arribat a desesperar veient com la teranyina defensiva de l'Sporting els neutralitzava totes les iniciatives i, quan l'han aconseguit superar, un Cuéllar molt inspirat els ho ha aturat tot

Oriol LlachActualitzat

El Sevilla no ha pogut passar d'un gris empat a 0 davant d'un Sporting de Gijón necessitat de punts i extremadament combatiu per sortir de la part més baixa de la classificació d'una vegada per totes.

Les iniciatives i la possessió de la pilota han estat, majoritàriament, per als andalusos. Les bones intervencions de Cuéllar, però, han mantingut a ratlla el Sevilla, que no acabava de trobar l'encert en les arribades a la porteria asturiana.

La jugada polèmica del partit ha estat quan l'àrbitre, en un primer moment, no ha dubtat a xiular penal a favor dels homes de Rubi, per una caiguda a dins de l'àrea de Carmona, però posteriorment el jutge de línia li ha indicat que el migcampista de l'Sporting estava en posició de fora de joc.

A la represa, s'ha repetit el mateix guió del primer temps, els andalusos dominant, amb destacat paper de Vitolo i de Jovetic, però sense trobar la manera de marcar. I és que els asturians, concentradíssims, han sabut neutralitzar, una vegada i una altra, totes les iniciatives generades pels homes de Jorge Sampaoli.

Això sí, a la segona part, el partit s'ha endurit força, a càrrec dels dos rivals, fet que s'ha traduït en un joc molt travat, carregat d'interrupcions i amb un recital de targetes grogues. De la banda de l'Sporting, a més, Amorebieta ha abandonat el terreny de joc per una lesió que s'ha fet al canell en una caiguda i Rubi ha fet entrar el jove del filial Juan Rodríguez.

Amb aquest resultat, els andalusos cedeixen el tercer lloc a la classificació de Primera a l'Atlètic de Madrid, ja que, tot i estar empatats a 58 punts, els matalassers guanyen pel goal-average.

 

 

 

Anar al contingut