Primera

El Sevilla manté el somni de Champions i el Racing i el Valladolid es compliquen la permanència

La 36a jornada de Lliga ha deixat moltes incògnites per resoldre. A la zona baixa encara no hi ha cap equip condemnat, però el Valladolid, que va perdre 3-1 amb l'Atlètic de Madrid, i el Racing, que va caure 1-5 a casa contra el Sevilla, es compliquen la vida. Per cert, que el Sevilla continua molt viu en la seva lluita per la quarta plaça. L'Osasuna va guanyar 3-1 el Dépor i té la salvació matemàtica garantida. A San Mamés, l'Athletic i el Màlaga van empatar 1-1, un resultat que no beneficia ningú. Els bascos veuen com Europa s'allunya i els andalusos només tenen un punt de marge sobre les places de descens.

Racing, 1 - Sevilla, 5

El Sevilla va fer un festival de gols, va guanyar per golejada el Racing (1 a 5) i va complicar, i molt, la permanència a l'equip cantàbric. El primer el va fer Negredo en el primer minut de partit. El segon va arribar com a conseqüència d'un penal de Morris a Capel que Kanoute va transformar. Amb aquest resultat es va arribar al descans. En la represa, el 0-3 ben aviat, marcat per Navas de cap després d'una centrada de Capel. El 0-4, amb els mateixos protagonistes, però amb els papers canviats. Gol de Capel i passada de Navas. L'únic gol local el va fer Tchité en el minut 59. I l'últim de la nit, golàs de volea de Negredo en els instants finals.

Athletic, 1 - Màlaga, 1

A San Mamés, empat a un gol entre l'Athletic Club i el Màlaga. Es van avançar els locals gràcies a Toquero, però el Màlaga va reaccionar i, en el minut 20, Duda va fer un gol olímpic i des del córner va segellar l'empat definitiu.

At. Madrid, 3 - Valladolid, 1

Victòria clara i rotunda de l'Atlètic de Madrid sobre el Valladolid. Gol de Juanito a punt d'acabar-se la primera meitat. En la segona, Jurado fa el segon i pràcticament sentencia el partit, perquè onze minuts més tard Forlán marca el tercer. Sesma va marcar el gol del Valladolid. Aquest és el primer partit que perd Clemente des que és entrenador dels castellans.

Osasuna, 3 - Deportivo, 1

Finalment, al Reyno de Navarra, victòria incontestable de l'Osasuna sobre el Dépor. Marca primer Camuñas en el minut 11. Quatre minuts més tard, va empatar Riki per als gallecs. Però "El Rifle" Pandiani no va donar opció a l'especulació i va fer el segon per als locals. Va tancar el compte golejador Juanfran en el minut 32.