Copa del Rei

El Sevilla i el Getafe tenen un peu a les semifinals de la Copa del Rei

El Sevilla i el Getafe tenen un peu a les semifinals de la Copa del Rei, després d'imposar-se a la Corunya i Mallorca en els partits d'anada dels quarts de final. Els andalusos van guanyar al camp del Deportivo per 0-3 amb gols de Negredo, Renato i Jesús Navas. Els de Míchel també es van imposar a domicili per 1-2 a l'Ono Estadi. Manu del Moral i Miku van fer els gols dels madrilenys, mentre que Chori Castro va descomptar per als balears.

Deportivo, 0 - Sevilla, 3

El Sevilla, botxí del Barça en els vuitens de final de Copa, té un peu a les semifinals, després de derrotar el Deportivo de la Corunya a Riazor per un contundent 0-3. Negredo, en el minut 26, va obrir el marcador per als visitants, que, a partir d'aquí, van trobar molts espais per jugar al contraatac. Renato, en el 67, va ser l'autor del 0-2, i poc després, concretament en el 69, Navas va fer el 0-3, que pràcticament convertirà en un tràmit el partit de tornada.

Mallorca, 1 - Getafe, 2

Hi va haver sorpresa a l'Ono Estadi, on el Mallorca, que a la Lliga ha guanyat tots els partits, va perdre amb el Getafe per 1-2. Manu del Moral va obrir el marcador per als visitants en començar la segona part. En el minut 23, Miku va aprofitar una errada de Rubén per fer el 0-2. No va ser fins al temps afegit quan el Mallorca va poder escurçar la diferència amb un gol del Chori Castro. L'1-2, però, és un magnífic resultat per al Getafe de cara al partit de tornada.