El Sevilla goleja el Dinamo de Zagreb abans de rebre el Barça a la lliga (4-0)

El conjunt de Sampaoli s'ha imposat clarament a un rival amb deu amb gols de Vietto, Escuredo, Nzonzi i Ben Yedder i se situa líder del seu grup

David CarballoActualitzat

El Sevilla ha golejat un feble Dinamo de Zagreb i ha fet un pas de gegant per classificar-se per als vuitens de final de la Lliga de Campions. Abans de rebre el Barça al Sánchez Pizjuán a la lliga, el conjunt de Sampaoli ha sumat un contundent triomf en un matx on ha estat molt superior al seu rival.

Els andalusos han dominat i han disposat de clares ocasions per avançar-se en el marcador. Nzonzi ha estavellat un cop de cap al travesser i un defensa croat ha desviat sota pals una rematada de Vitolo. La superioritat del Sevilla ha estat aclaparadora i en el minut 31, Vietto ha fet el primer després de fer un control orientat i batre el porter croat amb un xut amb poc angle.

Just abans del descans, el Dinamo s'ha quedat amb deu per l'expulsió de Stojanovic i en la represa, el Sevilla ha aprofitat la superioritat numèrica per arrodonir la golejada. Escudero ha fet el segon culminant una bona triangulació ofensiva, Nzonzi, de cap a la sortida d'un córner ha fet el tercer i Ben Yedder ha establert el definitiu 4-0. Aquesta victòria combinat amb l'empat de la Juventus a Lió deixa el Sevilla com a líder en solitari de grup i amb peu i mig als vuitens de final de la Champions.