Negredo ha tingut una nit inspirada davant el seu excompany Javi Varas (Fioto: EFE)
Primera Divisió

El Sevilla goleja el Celta (4-1) amb un "hat-trick" de Negredo i es refà de la desil·lusió de la Copa

El Sevilla no ha deixat opció al Celta en l'última partit de la a jornada de la Lliga BBVA. Álvaro Negredo, autor de tres dels quatre gols de l'equip andalús, ha estat el gran heroi del partit. Amb aquest resultat, el conjunt andalús continua aspirant a Europa, mentre que el gallec es manté en zona de descens.

Actualitzat
El Sevilla no ha deixat opció al Celta en l'última partit de la jornada de la Lliga BBVA. Álvaro Negredo, autor de tres dels quatre gols de l'equip andalús, ha estat el gran heroi del partit. Amb aquest resultat, el conjunt andalús continua aspirant a Europa, mentre el gallec es manté en zona de descens.

A l'inici del partit el Celta ha intentat trobar la porteria de Beto, però, a la prmera arribada del Sevilla, Negredo ha marcat aprofitant una combinació entre Navas i Rakitic. Poc després, el davanter madrileny anotava el 2-0. Molt premi per a un Sevilla que ha evidenciat alguns problemes defensius que Augusto no ha desaprofitat.

Però després que Orellana desaprofités una ocasió per empatar, el Sevilla ha sortit a la segona meitat disposat a resoldre i el gol de Medel ho ha plasmat en el marcador, abans que Negredo marqués el quart del Sevilla i obtingués així el seu tretzè gol de la temporada i el seu primer "hat-trick" a Primera.
 
Anar al contingut