Nolito ja és del Sevilla per a les tres próximes temporades
Futbol

El Sevilla fitxa Manuel Agudo 'Nolito' per a les tres pròximes temporades

El jugador ha passat el reconeixement mèdic aquest diumenge al matí i ha firmt el contracte abans de marxar amb l'equip a Osaka

Actualitzat

Nolito ja és sevillista per a les tres pròximes temporades, fins al juny de 2020. El jugador de Sanlúcar de Barrameda ha arribat a Sevilla aquest diumenge per sotmetre's a les pertinents proves mèdiques. Després de la revisió, Nolito s'ha desplaçat a les oficines del club per signar el seu nou contracte amb el Sevilla, amb el president de l'entitat José Castro. 

Nolito compleix així el seu desig d'abandonar la Premier, lliga en què el seu protagonisme ha estat residual i país al qual no s'ha acabat d'adaptar. L'internacional espanyol, que treballarà per Eduardo Berizzo, emprendrà ja el camí cap al Japó, on l'esperen els seus nous companys. El pla és viatjar a Madrid, obtenir el visat d'entrada per al país i volar fins a Osaka, on se l'espera dimarts.

Nolito s'ha convertit en el cinquè fitxatge del Sevilla per aquesta temporada després de Banega, Pizarro, Muriel i Corchia.

 


 

Anar al contingut