Lliga de Campions

El Sevilla topa amb el mur del Manchester United en l'anada dels vuitens al Sánchez Pizjuán (0-0)

El conjunt andalús ha dominat de forma infructuosa i ha estat incapaç de batre de la porteria de David de Gea, el millor del seu equip amb diferència. La tornada a Old Trafford decidirà l'equip que es classifica per als quarts de final

David CarballoActualitzat

El Sánchez Pizjuán ha viscut l'ambient de les grans ocasions per rebre el Manchester United de Mourinho. El Sevilla ha portat sempre el domini del joc davant d'un rival molt replegat i amb moltes precaucions defensives i que s'ha conformat amb l'empat sense gols. Tot i intentar-ho fins al final, el 0 a 0 inicial ha estat inamovible.

Correa i Muriel han estat els jugadors més incisius en atac dels andalusos, que no han estat encertats en els últims metres contra un United pràcticament inofensiu i que s'ha vist obligat a fer un canvi per la lesió d'Ander Herrera. Pogba, que s'havia quedat d'inici a la banqueta, ha ocupat el seu lloc.

El conjunt de Vincenzo Montella ha buscat amb insistència el gol, però s'ha topat amb un immens David de Gea, que al límit del descans ha fet una aturada increïble per desviar el cop de cap a boca de canó de Muriel en l'ocasió més clara de perill.

En la represa, el guió ha estat idèntic. El Sevilla ho ha intentat de totes les maneres possibles, però s'ha topat una i una altra vegada contra el mur anglès. En el tram final, el United ha vist com l'àrbitre li anul·lava un gol a Lukaku per un control anterior amb el braç. Mourinho ha aconseguit el resultat que buscava i l'eliminatòria queda completament oberta. La tornada a Old Trafford decidirà quin dels dos equips es classifica per als quarts de final.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut