Copa del Rei

El Sevilla es desfà de l'Atlètic de Madrid i és el primer semifinalista de la Copa (3-1)

El conjunt andalús ha eliminat els "colchoneros" per un global de 5 a 2 en un intens duel al Sánchez Pizjuán

David CarballoActualitzat

El Sevilla és el primer semifinalista de la Copa del Rei. El conjunt andalús s'ha desfet de l'Atlètic de Madrid en un intens duel de tornada de quarts de final al Sánchez Pizjuán, que ha acabat amb triomf local per 3 gols a un.

Tot i tenir un 1 a 2 favorable de l'anada al Wanda Metropolitano, els homes de Vincenzo Montella no s'han relaxat i han encarrilat la classificació amb un gol d'Escudero als 25 segons de joc. L'Atlètic ha cregut en la remuntada quan Griezmann, amb una volea espectacular, ha fet l'empat a un en el minut 13.

Els de Simeone necessitaven un segon gol per forçar la pròrroga però en l'inici de la represa, Saúl ha comès un penal sobre Correa i Ever Banega ha transformat la pena màxima. Aquest segon gol ha enfonsat anímicament als "colchoneros", que no han tingut capacitat de reacció i han vist com el seu entrenador era expulsat per protestat. En plena eufòria sevillista, en el minut 79, Sarabia ha sentenciat l'eliminatòria amb el definitiu 3 a 1.

Amb un global de 5 a 2, el Sevilla ha eliminat l'Atlètic de Madrid i jugarà les semifinals de Copa, una fita que semblava molt complicada quan els andalusos van perdre el derbi contra el Betis per un dolorós 3 a 5.