El Sevilla ensopega al Sánchez Pizjuán amb el Leganés, que s'embutxaca un punt d'or per allunyar-se del descens (1-1)

Contra tot pronòstic el Sevilla ha ensopegat a casa contra el Leganés, que suma un punt d'or i s'allunya una mica més del descens

El Leganés ha tret un punt molt valuós de la visita a Sevilla. El conjunt madrileny ha empatat a un davant un Sevilla sense ritme i amb poques idees (1-1).

El gol del Leganés ha arribat d'hora i de manera espectacular (0-1, mint 2). El Zhar fa un passi que remata amb el taló Gabriel Pires i sorprèn l'equip andalús, que, si perdia contra el conjunt madrileny, es despenjava de la lluita per la Lliga. El el minut 32, l'àrbitre ha anul·lat un gol a Vázquez per fora de joc, bastant just.

El Sevilla, però, en un partit molt vistós i disputat ha empatat la trobada tot just abans del descans (1-1, minut 43). Jovetic ha fet el gol de la tranquil·litat pel conjunt andalús gràcies a una paret que s'ha tret de la màniga amb el Mudo Vázquez i que no dubta a rematar.

A la represa, tots dos conjunts han intentat desencallar el resultat i el Leganés, contra tot pronòstic, ha estat qui més oportunitats han tingut de marcar. Els aficionats de Sevilla, incòmodes amb el joc del seu equip, han transmès el seu descontentament amb algun xiulet dedicat al seu equip. Un equip cansat físicament i amb poques idees.

Al final, un empat que és molt bo per al Leganés, que s'allunya una mica més de la zona de descens, i dolent per al Sevilla, que es comença a despenjar de les primeres posicions de la taula després de sumar dos empats consecutius a la Lliga.