El Sevilla derrota el València amb dos gols de Negredo i recupera plaça de Lliga de Campions (2-1)

El Sevilla ha recuperat una plaça de Lliga de Campions en imposar-se al València en l'últim partit de la jornada al Sánchez Pizjuán. En un duel entre dos rivals directes, els locals es van imposar gràcies a la qualitat de Negredo, autor dels dos gols del seu equip. El primer, en el minut 21, amb un cop de cap dins de l'àrea de pur davanter centre i el segon, en el 69, va ser d'autèntic crac, amb una vaselina impecable. David Navarro, en el 90, va fer el gol del honor dels visitants, que ja no van tenir temps per buscar l'empat.

El Barça i el Reial Madrid han ampliat, encara més, les diferències amb el tercer classificat, el València, que va perdre al camp del Sevilla en l'últim partit de la 20a jornada de Lliga. El València és ara a 13 punts del Barça i a 8 del Madrid, després de perdre per 2-1 al Sánchez Pizjuán.

Negredo va obrir el marcador en el minut 21 de partit, i en la segona meitat, en el 69, els andalusos van fer el segon. L'autor va ser, un cop més, Negredo, que va batre César amb una vaselina d'autèntic crac.

En l'últim minut de partit, el València va retallar distàncies amb un gol de David Navarro, però ja era massa tard i no hi va haver temps per reaccionar. El 2-1 va ser definitiu, un triomf que permet als locals recuperar plaça de Lliga de Campions.