El Sevilla derrota el València (1-0) i l'Athletic de Bilbao no passa de l'empat contra el Vila-real (1-1)

El València ha pagat una mala primera part i ha encaixat la primera derrota de la temporada a Sevilla. Els d'Unai Emery han vist com un gol de Kanouté a la primera part era suficient per derrotar-los i, a la segona, les intervencions del porter local Javi Varas han fet la resta. A Bilbao, l'Athletic de Bielsa ha obert el marcador mitjançant Gabilondo a la primera part, en el primer xut a porta. Però el Vila-real no ha perdut la cara al matx, i a la segona, en una bona jugada de Rossi, Nilmar ha empatat. Els de Bilbao segueixen sense aixecar el cap i només sumen dos punts a la Lliga. El Vila-real al final no ha pogut aprofitar l'expulsió de Borja Ekiza, que ha deixat el seu equip amb deu homes quan faltaven 10 minuts pel final.