Primera Divisió

El Sevilla deixa escapar la victòria al Nuevo Zorrilla en els últims 10 minuts (2-2)

El Sevilla ha deixat escapar la victòria al Nuevo Zorilla en els últims 10 minuts i ha acabat empatant un partit que tenia guanyat (2-2). En els altres partits de la jornada, l'Elx ha guanyat al camp del Betis, tot i jugar tota la segona part en inferioritat numèrica. El Rayo Vallecano ha agafat aire amb un triomf per la mínima contra l'Almeria, amb un solitari gol de falta de Gálvez, i el Getafe ha aconseguit la seva quarta victòria consecutiva i es manté entre els cinc millors de la Lliga després de guanyar per 0 a 2 el Granada.

Valladolid, 2 - Sevilla, 2

El Sevilla ha deixat escapar la victòria al Nuevo Zorilla en els últims 10 minuts. Els visitants semblava que tenien el triomf encarrilat després del primer gol matiner de Bacca i un segon d'Alberto Moreno abans del descans. Però el Valladolid ha reaccionat i ha estat capaç de salvar un punt en un tram final vertiginós. Manucho, amb un precís cop de cap, ha reduït distàncies en el 82 i Ebert, amb un gran llançament de falta, ha fet el definitiu empat a dos. El Sevilla encadena 21 partits consecutius sense guanyar fora de casa.

Betis, 1 - Elx, 2

L'Elx ha guanyat 1 a 2 al Betis. Els visitants han obert el marcador en el minut 29, quan Manu del Moral ha rematat de cap una bona centrada de Cisma. Cinc minuts després, Fidel Chaves ha aconseguit el segon gol dels il·licitans, en un contratac que havia iniciat Coro. El Betis ha retallat distàncies en el minut 40, en una rematada de Jorge Molina en un servei de falta de Salva Sevilla. Amb un home més durant tota la segona part, el Betis ha buscat l'empat, però no l'ha trobat.

Almeria, 0 - Rayo Vallecano, 1

En el duel de cuers a l'estadi Jocs del Mediterrani, el Rayo Vallecano ha agafat aire amb un triomf per la mínima contra l'Almeria. Tot i quedar-se amb deu en l'inici de la segona part per l'expulsió de Saúl Ñíguez, els madrilenys s'han imposat amb un solitari gol de falta Gálvez, que ha sorprès Esteban amb un xut llunyà col·locat a l'escaire. El Rayo suma tres punts d'or que el deixen de forma provisional fora de la zona de descens, mentre que l'Almeria es queda enfonsat i com a cuer en solitari, amb només tres punts.

Granada, 0 - Getafe, 2

El Granada ha començat dominant l'enfrontament, però tot ha canviat als trenta minuts de joc quan el central Diakhaté ha vist la segona groga i ha hagut d'abandonar el terreny de joc per expulsió. Els andalusos han continuat rebent un recital de targetes, però han finalitzat el primer temps amb l'empat a zero al marcador. A la tornada, la sort ha estat del costat madrileny. Una centrada de Pedro León ha acabat desviada per Murillo i ha acabat dins de la seva pròpia porteria. El Getafe ha acabat augmentant l'avantatge amb una rematada de Pedro León.