El Sevilla certifica el pas als vuitens de la Champions amb un discret empat al camp del Maribor (1-1)

Tavares, en el minut 10, ha avançat els eslovens, però en la represa, Ganso, amb la col·laboració inestimable del porter Handanovic, ha fet la igualada definitiva en el 75

El Sevilla n'ha tingut prou amb un discret empat al camp del modest Maribor eslovè per certificar la classificació per als vuitens de final de la Champions com a segon de grup. La contundent victòria del Liverpool contra l'Spartak de Moscou a Anfield per 7 a 0 ha convertit el partit en un tràmit.

Els eslovens, que no s'hi jugaven res, s'han avançat amb un gol de cap de Tavares en el minut 10 però en la represa, Ganso, amb la col·laboració inestimable del porter Handanovic, ha fet la igualada definitiva en el 75.

Primera derrota del City de Guardiola al camp del Xakhtar (2-1)

El Manchester City ha tancat la fase de grups de la Champions amb una derrota davant del Xakhtar Donetsk, que acompanya els anglesos a vuitens. L'equip ucraïnès necessitava la victòria per impedir que el Nàpols li pogués prendre la plaça, i a la mitja hora de joc ja manava per 2 a 0, fruit dels gols de Bernard i Ismaily. El City només ha pogut marcar de penal, mitjançant Agüero, quan el partit ja era en temps afegit.

"Hat-trick" de Coutinho en el festival del Liverpool contra l'Spartak (7-0)

Anfield ha gaudit d'una gran nit de futbol ofensiu en el duel que es preveia igualat entre el Liverpool i l'Spartak, amb la classificació per a vuitens encara pendent. A l'hora de la veritat, els "reds" no han tingut rival i han marxat al descans amb 3 a 0,  amb dos gols de Coutinho i un de Firmino. En el segon temps, Coutinho ha completat el seu hat-trick, i dos gols de Mané i un de Salah han tancat un marcador d'escàndol.

El Tottenham es desfà del modest Apoel (3-0)

El totpoderós Tottenham no ha tingut cap pietat de l'Apoel de Nicòsia i l'ha golejat amb tres dianes, una de Llorente, una de Son i una N'Koudou, que han esvaït la possibilitat de classificar-se per a l'Europa League.

El Feyenoord s'imposa al Nàpols (2-1)

Zielinski ha avançat els italians al minut 2, però Jorgensen ha fet l'empat i St. Juste, en el temps ha afegit, ha marcat un èpic gol que ha donat la victòria als holandesos. Tot i la derrota, el Nàpols passa com a tercer i s'assegura jugar a l'Europa League.

El Besiktas guanya al camp del Leipzig (1-2)

El Besiktas ha tancat una brillant fase de grups amb una victòria al camp del Leipzig, que queda eliminat. Negredo ha avançat els turcs, Keita ha fet l'empat i Talisca, en el minut 90, ha donat el triomf als turcs.

El Porto goleja el Mònaco (5-2)

El Mònaco s'acomiada d'una mala temporada europea amb una sonora derrota davant el Porto, que passa com a segon de grup als vuitens de final de la Lliga de Campions. Un doblet d'Aboubakar més els gols de Brahimi, Telles i Soares han restat tot el valor a les dianes de Glick, de penal, i de Falcao.