Futbol

El Sevilla celebra amb la seva afició la victòria a la Lliga Europa amb una gran festa al Sánchez Pizjuán

La festa s'ha allargat hores en un atapeït estadi Ramón Sánchez Pizjuán, amb els jugadors com a protagonistes i un públic absolutament entregat

Actualitzat
El Sevilla ha tornat de Polònia amb el trofeu de la Lliga Europa. L'equip aterrava a la tarda a la capital andalusa, després d'haver revalidat ahir el títol de campions de la segona competició europea. És la quarta vegada que el Sevilla guanya aquest trofeu. L'equip ha volgut celebrar el triomf amb l'afició. L'autocar descapotat dels campions ha recorregut els carrers de la ciutat, enmig de l'eufòria dels seguidors sevillistes.
  
La festa s'ha allargat hores en un atapeït estadi Ramón Sánchez Pizjuán, amb els jugadors com a protagonistes i un públic absolutament entregat. En unes pantalles gegants s'han recordat els millors moments de la temporada, i la gent no ha parat de cantar i aclamar els jugadors.
  
El Sevilla s'ha convertit en un equip acostumat a les celebracions, sobretot perquè ja ha guanyat quatre vegades aquesta competició en l'última dècada. Aquest any, de la mà d'Unai Emery, ha aconseguit que el títol vagi acompanyat d'un premi gros: jugar la Champions la temporada que ve.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut