El Sevilla cau derrotat a l'infern turc (3-2) i l'Arsenal de Cesc perdona la vida al Milan (0-0)

El Sevilla ha perdut al camp del Fenerbahçe (3-2) en l'anada dels vuitens de la Champions. El conjunt de Zico ha demostrat per què aquesta temporada no l'ha pogut vèncer cap equip i només dos conjunts de la lliga turca han aconseguit puntuar al Sukru Sarakoglu. Els bicampions de la UEFA no han perdut la cara al partit, però han tingut la desgràcia que Senturk marqués en el 87. Ara esperen la màgia del Sánchez Pizjuán. En els altres partits, l'Arsenal s'ha estavellat contra la solidesa defensiva del Milan (0-0) i l'Olympique de Lió no ha sabut sentenciar davant el Manchester United a l'estadi de Gerland.

Fenerbahçe, 3 - Sevilla, 2

Les baixes temperatures i l'ambient hostil del Sukru Sarakoglu han estat els altres rivals del conjunt sevillista. En el minut 16, el serbi Mateja Kezman ha avançat els turcs en rematar tot sol després d'una badada defensiva andalusa. Set minuts més tard, la fortuna s'ha aliat amb els de Manolo Jiménez, ja que Edu ha fet l'empat en pròpia porteria. En la nit dels disbarats en tasques defensives, el central uruguià Lugano ha avançat els otomans en el 56, però la reacció sevillista no s'ha fet esperar i Escudé ha empatat a dos. En el 87, i amb els nervis a flor de pell, Senturk ha marcat el gol de la victòria turca en un partit que s'ha endurit en els últims minuts.

Arsenal, 0 - Milan, 0

Els "gunners" han sortits decidits a perforar la porteria defensa per Kalac, conscients de la importància d'obtenir un bon resultat per viatjar amb certes garanties a San Siro. Cesc Fàbregas ha estat el cervell del conjunt londinenc, que ha gaudit de nombroses oportunitats de gol. En el tram final del matx, els "rossoneri" han estirat les línies, aprofitant l'esgotament físic. Anglesos i italians s'ho jugaran tot a la tornada.

Olympique Lió, 1 - Manchester United, 1

En un duel molt anivellat, els francesos han colpejat l'equip anglès amb un golàs de Benzema en el minut 53. A partir d'aquí el Lió ha buscat els contraatacs per acabar de rematar l'equip de Sir Alex Ferguson. A les acaballes del matx, l'"Apache" Tévez ha aprofitat una pilota morta en l'interior de l'àrea petita per situar l'empat final, que decanta l'eliminatòria cap als "diables vermells".