El Sevilla cau a la trampa de la Juventus (2-0) i l'Atlètic de Madrid punxa contra el Benfica (1-2)

Nit per oblidar tant per al Sevilla com per a l'Atlètic de Madrid que no han sabut resoldre els respectius partits a la màxima competició europea

Oriol LlachActualitzat

Juventus-Sevilla (2-0)

El Sevilla, el proper rival del Barça a la Lliga, ha ensopegat amb la Juventus (2-0). Els italians han teixit una teranyina al llarg de tot el camp que els homes d'Unai Emery, tot i intentar-ho repetidament, no se n'han sortit. A pocs minuts del descans, Álvaro Morata ha rematat de cap una brillant centrada de Barzagli que feia pujar l'1-0 al marcador.

Segona part molt espessa que ha adormit la competició i ha reduït el partit a un joc encallat al mig del camp. Ja a les acaballes, Zaza ha fet el segon per la Juventus, un xut creuat després d'una gran carrera en solitari que ha deixat Rico plantat a la gespa mirant impotent com la pilota anava al fons de la xarxa.

Atlètic de Madrid-Benfica (1-2)

Partit complicat de l'Atlètic de Madrid davant del Benfica que ha caigut davant dels portuguesos tot i avançar-se al marcador. Correa ha culminat una espectacular jugada de triangulació al primer toc entre Juanfran i Griezmann.

La reacció del Benfica, però, no s'ha fet esperar i, primer, Gaitán i, després, Gonçalo Guedes han fet els dos gols dels portuguesos, el segon ha estat un dels gols de la nit, rematada sense angle deixant bocabadat Oblak que ja donava per fet que la pilota anava a fora.

Els homes de Simeone no han baixat els braços i ho han intentat una vegada i una altra, però l'encert del porter Julio César, que ho aturat tot, ha ofegat qualsevol opció per als "colchoneros".

El partit ha tingut un protagonista inesperat, les bengales de l'afició del Benfica han forçat la interrupció del partit durant uns minuts i alguns aficionats han hagut de ser atesos pels serveis mèdics per cremades lleus i inhalació de fum.